Animal Communication vraaggesprek/consulten voor dieren; voor alle vragen aan uw dier!
Vooraf: Kern van ons werk is het komen tot een diagnose van de situatie van uw dier. Wij doen geen behandelingen en ook geen verkoop van middelen. Eventueel kunnen we verwijzen naar deskundigen of specialisten.
Wij bezoeken u en uw dier in uw vertrouwde omgeving om een diagnose te stellen. U stelt uw vragen direct aan uw dier. Fred is tussenschakel en leest de antwoorden van uw dier op uw vragen hardop voor. Het is belangrijk dat u zich voorbereidt op het vraaggesprek. Bedenk van tevoren goed wat u precies wilt weten en schrijf uw vragen alvast op of maak minstens een lijstje met onderwerpen. U kunt die vragen dan tijdens het vraaggesprek stellen. In de loop van het vraaggesprek mag u hierop aanvullende vragen stellen. Een vraaggesprek met uw dier duurt gemiddeld tussen 30 en max. 45 minuten. Daar komen uitleg vooraf en afwerking achteraf door de assistente nog bij. Maak tijd vrij voor in totaal anderhalf uur.
Fred komt met zijn assistente voor het vraaggesprek naar het dier toe in een omgeving, waar het zich het meest op zijn gemak voelt. Hij legt daar dan zijn handen op het dier en maakt contact. Hij vraagt het dier of het antwoorden wil geven op uw vragen. Het is mogelijk dat dieren aangeven niet mee te willen werken, maar dit is nog maar zeer zelden voorgekomen. Hierna stelt u de vragen; het dier geeft via Fred het antwoord en Lianne maakt globale aantekeningen om zo een diagnose te krijgen. De aantekeningen krijgt u na afloop als u dat wil. Het is uw verantwoordelijkheid wat u met de antwoorden van uw dier doet. U kunt eventuele wensen van uw dier volgen en uitvoeren of niet; of zelf interpreteren en wijzigen. Wij zorgen alleen dat uw vragen bij uw dier komen en dat u de antwoorden daarop van uw dier krijgt zodat u na afloop een diagnose heeft.
Vaak is het een opluchting voor het dier dat het zijn zegje eens kan doen! Het is goed om te weten dat dieren vrij direkt zijn in hun antwoorden. Ze zijn niet diplomatiek en houden er ook geen rekening mee of u wel tegen het antwoord kunt. Stel dan ook geen vragen waarop u het antwoord eigenlijk niet wilt weten of vragen waarbij u niet tegen het antwoord kunt. De vragen kunnen over allerlei dingen gaan, bijv. fysieke klachten, angst, voeding, contact en match met de eigenaar, moeilijkheden in de training, overeenkomsten tussen de ambities van dier en ruiter, etc.
Het is mogelijk dat tijdens het vraaggesprek ook persoonlijke dingen over uzelf in de antwoorden naar voren komen. Zorg daarom voor een rustige plaats en neem niet teveel mensen mee naar de sessie, 1 vertrouwde vriend of vriendin of partner, als u dat wilt is meestal optimaal. Tijdens het vraaggesprek kunt u uw vragen één voor één stellen. Fred krijgt de antwoorden door in een soort "ondertiteling". Het dier geeft via Fred antwoord en de assistente van Fred, maakt globale aantekeningen hiervan, zodat u zich helemaal kunt richten op het vraaggesprek met uw dier. Deze aantekeningen krijgt u na afloop. Nogmaals, het is uw verantwoordelijkheid wat u met de antwoorden van uw dier, die zo een diagnose vormen, doet.
Mocht uw dier om middelen vragen, dan is het goed te weten dat wij niets verkopen. U moet hier zelf voor zorgen. Wij doen ook geen behandelingen. maar helpen u in het stellen van een diagnose.
Wat doet de assistente van de Animal Communicator?
Zij kan u helpen met het stellen van vragen tijdens het vraaggesprek. Fred concentreert zich op het dier. U wilt achter de oorzaak van problemen komen en daarvoor is het essentïeel dat de goede vragen gesteld worden, om zo een goede diagnose te kunnen stellen. Verder schrijft zij globaal op wat de antwoorden van uw dier zijn, zoals Fred ze hardop voorleest, zodat niemand de vragen/antwoorden in detail hoeft te onthouden. Na afloop krijgt u deze globale aantekeningen, die zo een diagnose vormen.
Privacy
Wij zien dat er soms persoonlijke informatie uit het vraaggesprek kan komen. Wij houden zowel het feit dat er een consult is geweest, als de inhoud van de vragen en antwoorden vertrouwelijk. Wij zullen dit met niemand delen, behalve met de aanvrager/eigenaar van het dier.