Algemene voorwaarden

Deze tekst wordt nog verder in detail geschreven. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder vermeld.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze werkzaamheden.

Kern van ons werk is het komen tot een diagnose van de situatie van uw dier. Wij doen geen behandelingen en ook geen verkoop van middelen. Eventueel kunnen we verwijzen naar deskundigen of specialisten.

Als u onze diensten wil gebruiken, aanvaardt u onze aanpak. De antwoorden van uw vragen aan uw dier zijn niet door mij zelf ontworpen. Het is het antwoord dat uw dier aan u via mij overbrengt. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor deze antwoorden, noch naar inhoud noch naar vorm. Het staat u vrij om de aanwijzingen van uw dier wel of niet op te volgen; dat is uw eigen verantwoordelijkheid.

Elk consult wordt berekend volgens de tarievenlijst op deze site en dient na afloop voldaan te worden binnen 7 kalenderdagen na de datum van de afspraak. Dit kan zowel contant als via bankoverschrijving. Als u vraagt mij om een vraaggesprek met uw dier te doen, verplicht u zich ook om het in rekening gebrachte bedrag binnen 7 dagen te voldoen.

Afzeggingen dienen 2x 24 uur vooraf te worden doorgegeven en gelden pas na bevestiging door mij. Dan is het wellicht nog mogelijk iemand anders in de plaats in te plannen. Mocht dit niet lukken, of is de afzegging niet binnen deze termijn gebeurd, dan bent u 50% van het oorspronkelijke tarief verschuldigd. Te voldoen contant of per bank binnen 7 dagen na de oorspronkelijk afspraak datum.

 

logo hoevederegenboog

Fred Peters
Hoevenstraat 8
5986 ND  Beringe

Contactgegevens

Tel. (06) 536 932 26 
fred.h.m.peters@hotmail.com

Samenwerking

Met deze sites wordt samengewerkt in Animal Communication:

www.stichtingmelief.nl