Over Fred Peters

Wie is Fred Peters?

Fred ontdekte in 2003, na het overlijden van zijn eigen paard, zijn bijzondere gave: "het kunnen communiceren met dieren". Het gebruik van die gave leidt tot het stellen van een diagnose. Die gave biedt hij nu aan om mens en dier te helpen bij training, gedragsproblemen, opsporen van ziektes e.d.

Na zijn universitaire studies is Fred een loopbaan begonnen in het internationale bedrijfsleven. Hij heeft op veel plekken gewoond en gewerkt in Europa, Midden-Oosten en Amerika. In het dagelijkse leven tot eind 2019 maakte Fred deel uit van de directie van een internationaal bedrijf. Vanaf 1 november 2019 besteedt hij alle tijd aan Animal Communication. Zijn ervaring strekt zich nu uit van paarden, katten tot honden, papegaaien en andere vogels, maar andere dieren zijn niet uitgesloten. Het werkt bij alle dieren hetzelfde, zo is gebleken. Hij geeft al die jaren Animal Communication consulten in Nederland, België en sinds 2010 ook in Italië. In Italië werkt hij samen met Rosi, die o.a. zorgt voor de afspraken en de vertaling van de antwoorden in het italiaans tijdens de vraaggesprekken. Zie hiervoor www.luccahorseriding.com.

Wat doet een Animal Communicator?

Een Animal Communicator is een tolk tussen een mens en zijn dier. Alle vragen die een eigenaar heeft voor zijn dier, geeft Fred door en vraagt de antwoorden aan het dier. Die antwoorden leest hij hardop voor en vormen zo een diagnose.

Wat doet de assistente van de Animal Communicator?

Zij helpt u met het stellen van vragen tijdens het consult. Fred concentreert zich op het dier. We willen achter de oorzaak van problemen komen en daarvoor is het essentïeel dat de goede vragen gesteld worden. Verder documenteert ze het consult, zodat niemand de vragen/antwoorden hoeft te onthouden. Na afloop krijgt u deze documentatie als diagnose.

Privacy is gewaarborgd

De antwoorden van uw dier zijn alleen voor u bestemd. Wij delen dit nooit met anderen. Wij laten de documentatie bij u achter. Ook delen we nooit namen/adressen van onze klanten.

 

logo hoevederegenboog

Fred Peters
Hoevenstraat 8
5986 ND  Beringe

Contactgegevens

Tel. (06) 536 932 26 
fred.h.m.peters@hotmail.com

Samenwerking

Met deze sites wordt samengewerkt in Animal Communication:

www.stichtingmelief.nl